Ana sayfa Yabancı Dizi When They See Us dizisinin fragmanı yayınlandı!

When They See Us dizisinin fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Tüm Amerika’yı etkisi altına alan gerçek bir öyküye dayanan When They See Us, işlemedikleri bir tecavüz suçundan hüküm giyen ve Central Park Beşlisi damgası yiyen beş siyah gencin davasını gözler önüne serecek. Dört bölümlük mini dizinin odağında Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana ve Korey Wise adlı Harlemli beş genç var. 1989 baharında gençlerin ilk sorgusuyla başlayan hikâye, 25 yıla yayılarak 2002 yılındaki aklanmalarına ve 2014 yılında New York şehrinden kazandıkları tazminata dikkat çekecek.

When They See Us’ın yaratıcısı Ava DuVernay, aynı zamanda dizinin yazarlarından biri ve dört bölümün yönetmeni. Mini dizinin baş yapımcılığını Forward Movement şirketiyle DuVernay’in yanı sıra Participant Media’dan Jeff Skoll ve Jonathan King, Harpo Films’ten Oprah Winfrey ve Tribeca Productions’tan Jane Rosenthal, Berry Welsh ve Robert De Niro üstlenecek. DuVernay’ın yanı sıra Attica Locke, Robin Swicord ve Michael Starrburry mini dizide yazarlık yapacak.

Dizide Emmy Ödülü® Adayı Michael K. Williams, Oscar Ödülü® Adayı Vera Farmiga, Emmy Ödüllü® John Leguizamo, Oscar Ödülü® Adayı ve Emmy Ödüllü® Felicity Huffman, Emmy Ödülü® Adayı Niecy Nash, Emmy Ödüllü® ve iki kez Altın Küre’ye aday olan Blair Underwood, Emmy® ve Grammy Ödüllü® olmasının yanı sıra Tony Ödülü® Adayı da olan Christopher Jackson ile Joshua Jackson, Omar Dorsey, Adepero Oduye, Famke Janssen, Aurora Perrineau, Dascha Polanco, William Sadler, Jharrel Jerome, Jovan Adepo, Aunjanue Ellis, Kylie Bunbury, Marsha Stephanie Blake, Storm Reid, Chris Chalk, Freddy Miyares, Justin Cunningham, Ethan Herisse, Caleel Harris, Marquis Rodriguez ve Asante Blackk rol alıyor.