Ana sayfa Dizi Haberleri Yaaa bizim dizi nereye gidiyor? Eda Ece bile Yasak Elma’daki değişime şaşırdı!

Yaaa bizim dizi nereye gidiyor? Eda Ece bile Yasak Elma’daki değişime şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, bu sezon Yıldız’ı nelerin beklediğine dair soruyu yanıtladı. Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ünlü oyuncu, “En son Yıldız’ı birazcık üzgün olduğu bir modunda bırakmıştık. Birazcık olaylar sarpa sarmıştı, ama şimdi bölüm finalinde gösterdiğimiz kare ile beraber Yıldız’ın bu sezon tekrar nasıl ayağa kalktığını izleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Eda Ece, “Geçen sezonun son sahnesini okuduğunda ne düşündün” şeklindeki soruyu da yanıtladı.

Yaaa bizim dizi nereye gidiyor? Eda Ece bile Yasak Elma'daki değişime şaşırdı! 7

Ece, “İnanılmaz motivasyonum arttı, çok heyecanlandı. ‘Ya bizim dizi nereye gidiyor’ dedim. Son kare seyirciyi de heyecanlandırmış, çünkü sokakta hep bana bütün yaz sorulan sorular hep ‘finalde gördüğümüz kare neydi, gerçek miydi, nasıl o hale geliyor? diye bir sürü merak eden insan olduğunu gördüm. Ben de çok heyecanlandım” diyerek samimi bir açıklamada bulundu.

“Sence Ender’i kim öldürmek istedi?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Ender’i öldürenler arasında 3 şüpheli var biliyorsunuz. Birisi Şahika, biri Yıldız yani benim oynadığım karakter, biri de reddettiği oğlu Yiğit…”

İşte Eda Ece’nin açıklamaları:

Eda Ece’nin bahsettiği son sahnede ne olmuştu?

Yasak Elma dizisinin 47. bölümünün ardından “Gelecek Sezon” başlığı ile kısa bir sahne yayınlanmıştı.Lüks Vip aracı ile gelen Yıldız, otobüs durağında pejmürde bir halde bekleyen Halit’i aracına çağırmış “İstersen gideceğin yere götüreyim” diye laf atmıştı.

İşte bu sahne dizinin 3. sezonu öncesinde büyük heyecana sebep olmuştu.