Ana sayfa Dizi Haberleri Yabancı dizisini geri çeviren İlker Kaleli, yeni dizisi için yollara düştü!

Yabancı dizisini geri çeviren İlker Kaleli, yeni dizisi için yollara düştü!

tarafından ker_def

Poyraz Karayel dizisinden sonra ekranda yer almayan İlker Kaleli, bu sezon Yabancı dizisi ile el sıkışmıştı.Ancak oyuncu projeden son anda vazgeçti… Pınar Deniz ile başrolde yer almasını heyecanla bekleyen hayranları ise bu durumu şaşkınlıkla karşılaşmıştı.

Kaleli’nin projeden çekilmesinin sebebi ise Tayland’da çekimlerine katılacağı BBC projesi olan The Serpent isimli dizideki rolüydü… Takvimler çakışınca ünlü oyuncu BBC projesini tercih etti.

İlker Kaleli, bu rol için Tayland yollarına düştü.

BBC projesi ‘The Serpent’in çekimleri başlıyor…

İlker Kaleli, BBC-Netflix ortak yapımı ‘The Serpent’ dizisinin çekimleri için Tayland’a gitti. Cuma gecesi Bangkok’a uçan oyuncu bugün ekibe katılıyor. Oyuncunun dört hafta sürecek çekimleri Bangkok’un ardından adalarda devam edecek.

Dizi Hindistanlı ünlü seri katil Charles Sobhraj’ın sıra dışı hikayesini anlatıyor. BBC’nin yanısıra Netflix’te de yayınlanarak dünyada geniş bir kitleye ulaşması beklenen ‘The Serpent’in yönetmenliğini ünlü ‘House of Cards’ dizisini yöneten Tom Shankland yapıyor.

İlker Kaleli, BBC ile şubattan bu yana görüşmelerini sürdürdüğü ‘The Serpent’in çekim takviminin çakışması nedeniyle ‘Yabancı’ adlı yerli dizi projesinde rol alamayacak.