Ana sayfa Dizi Haberleri Yabancı hayranların en çok hayranı olduğu Türk oyuncular ortaya çıktı!

Yabancı hayranların en çok hayranı olduğu Türk oyuncular ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Türk dizileri sayesinde oyuncularımız yurt dışında büyük bir şöhrete ulaştı. Milyonlarca yabancı dizi hayranı, oyuncularımızın haberlerini takip ediyor, onlarla ilgili sosyal medyada her gün binlerce yorum yapıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, hangi oyuncuların yurt dışında çok sevildiğini köşesinde yazdı.

İşte Eyüboğlu’nun yazısındaki detaylar:

“Ne zaman dünyanın çeşitli ülkelerinde dizileri yayınlanan başrol oyuncularımızla ilgili yazı yazsam veya sosyal medya hesabımda paylaşsam, aynı şey oluyor. Türk dizi yıldızlarının dünyadaki hayranları, söz konusu yazı ve paylaşımın altına kendi dillerinde yorum yağdırıyor. Yine aynısı oldu, ama bu kez mecra farklı.

Mesut Yar’ın 360 TV’deki programına konuktum geçtiğimiz hafta… Dünyanın çeşitli ülkelerinden ‘Mesut Yar ile Burada Laf Çok’u internetten izleyenler, ‘Dünyanın tanıdığı 20’ye yakın dizi yıldızımız var, ama onları bu ülkelerde pazarlayacak menajer yok’ bölümünü alıp, paylaştılar sosyal medyada… İngilizce, Arapça ve İspanyolca gibi birçok dilde yorum ekleyerek hem de! Ülkelerinde yayınlanan dizilerimizin ve başrol oyuncularının, bilhassa erkeklerin adlarını sıralamayı da ihmal etmediler.

İşte yabancı hayranların bahsettiği Türk dizi yıldızları:

Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Günsür, Aras Bulut İynemli, Engin Altan Düzyatan, Kerem Bürsin, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Hazal Kaya…”