Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin hem kırmızı çizgi çekti hem de seksi pozlarıyla olay oldu!

Yağmur Tanrısevsin hem kırmızı çizgi çekti hem de seksi pozlarıyla olay oldu!

tarafından ker_def

Yağmur Tanrısevsin’in asla katlanamadığı kırmızı çizgileri ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 2017 yılında yayınlanan İki Yalancı isimli romantik komedi dizisinden bu yana setlerde yer almadı. Sadece Baba Parası isimli sinema filmi ile gündeme gelen oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de takipçileri ile etkileşim halinde kalmaya devam ediyor.

Güzelliği ve başarılı performansları ile son yılların öne çıkan isimlerinden olan Tanrısevsin’in geniş bir hayran kitlesi de bulunuyor. MAG dergisine özel pozlar veren oyuncu, ayrıca yaptığı açıklama ile de dikkatleri üzerine çekti. Saygısızlığın ve haksızlığın kendisi için bir kırmızı çizgi olduğuna vurgu yapan Yağmur Tanrısevsin, “Başarının en büyük sırrı, hayal etmek, hedef ve yolculuk belirlemek” ifadesini de kullandı.

Yağmur Tanrısevsin hem kırmızı çizgi çekti hem de seksi pozlarıyla olay oldu! 24

Gülümsemenin ve pozitif enerjinin bulaşıcı olmasının en güzel şey olduğunun altını çizen oyuncu, “İçinde tutku barındıran her şey benim için aşktır” diye konuştu. Güneşi Beklerken dizisi ile tanıştığımız Yağmur Tanrısevsin, MAG Ocak sayısı için objektif karşısına geçti.

Pozitif enerjisi ve güler yüzü ile tanıdığımız Yağmur Tanrısevsin bir birinden özel kareleri ve açıklamaları ile yeni yılı karşılıyor.

Yağmur Tanrısevsin hem kırmızı çizgi çekti hem de seksi pozlarıyla olay oldu! 25

Her karakterde farklı bir hayatı, hayalleri ve meslekleri deneyimleme şansı bulduğunu söyleyen güzel ve başarılı oyuncu, “Önümde çok uzun bir yol var. Bir oyuncu olarak oyunculuğun her alanında, farklı kadın hikayelerini anlatmayı hedefliyorum” diye konuştu.

Yağmur Tanrısevsin hem kırmızı çizgi çekti hem de seksi pozlarıyla olay oldu! 26

Aşkın kendisi için bir çok tanımın olduğunu belirten Tanrısevsin, “ Aşkın bende birçok tanımı var. Mesela yaşama aşkı, doğaya, hayvanlara, insanlara olan aşk… İçinde tutku barındıran her şey benim için aşktır diyebilirim” dedi.

Hayattaki en büyük kırmızı çizgisinin saygısızlık ve haksızlık olduğunu belirten güzel oyuncu, başka bir mesleği seçse tasarımcı, iç mimar, veteriner ya da psikolog olmayı tercih edebileceğini söyledi.

Yağmur Tanrısevsin hem kırmızı çizgi çekti hem de seksi pozlarıyla olay oldu! 27