Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin’in yıllarca bekleyip göremediği evlilik teklifini, Demet Özdemir kısa sürede aldı!

Yağmur Tanrısevsin’in yıllarca bekleyip göremediği evlilik teklifini, Demet Özdemir kısa sürede aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un geçen yıl başlayan aşklarında bir ara ayrıldıkları yolunda çıkan iddiaların ardından çok ilginç gelişmeler yaşandı. İki ünlü ismin yeniden barıştıkları hatta 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de Oğuzhan Koç’un çok özel bir evlilik teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Milyon liralık lüks araç ile Demet Özdemir’i evinden alan Oğuzhan Koç, özel bir mekanı süsletti ve güzel oyuncuya Sevgililer Günü’nde çok pahalı bir tek taş yüzük ile evlilik teklifinde bulundu. Demet Özdemir bu özel buluşmayı instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine mutluluklarını sergiledi.

Yağmur Tanrısevsin'in yıllarca bekleyip göremediği evlilik teklifini, Demet Özdemir kısa sürede aldı! 8

Oğuzhan Koç’un sevgilisine evlilik teklifi sürprizi yapmak istediği sırada magazin muhabirlerinin peşlerini bırakmaması dikkat çeken bir başka detaydı. Ancak bir detay daha var ki, Oğuzhan Koç’un eski ilişkisini hatırlayanlar hemen durumu fark edecektir.

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç aşkı çok uzun süre devam etti. 3,5 yıl kadar süren bu birliktelik sırasında birçok kişi iki ünlü ismin evlenmesini bekliyordu. Hatta ailelerin evliliği onayladığı ve nikah kıymak için de ortamın hazır olduğu bilgileri ortaya çıkmıştı. Ancak bir türlü Yağmur Tanrısevsin’in Oğuzhan Koç’u evlilik noktasına getiremediği de ayrılıkları ile birlikte ortaya çıktı. Oğuzhan Koç’un evlilik fikrine sıcak bakmaması yüzünden ilişkinin bittiği iddiası da magazin gündeminde uzun süre konuşuldu.

Yağmur Tanrısevsin'in yıllarca bekleyip göremediği evlilik teklifini, Demet Özdemir kısa sürede aldı! 9

Oğuzhan Koç, 2019 yılının Ekim ayında yaşanan bu olaylar sırasında Yağmur Tanrısevsin’i kaybetme pahasına evlilik fikrine yaklaşmamıştı.

Bu ayrılıktan uzun bir süre sonra Demet Özdemir ile 2021 yılının başlarında aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç, sevgilisi ile uyumlu haliyle dikkatleri çekti. 1 yıllık bu birlikteliğin ardından da Demet Özdemir’e evlilik teklifinde bulunan Oğuzhan Koç, herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Demet Özdemir ile ayrıldıklarının konuşulduğu bir dönemde Oğuzhan Koç’un sevgilisi ile yeniden barışması ve ona çok özel bir evlilik teklifinde bulunması kaybetme korkusunun bir yansıması mıydı?

Çiftin bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceklerini hayranları merakla bekliyor. Demet Özdemir de mutluluğunu her fırsatta dile getirerek, evlilik fikrine yakın olduğunu gösteriyor.