Ana sayfa Sosyal Medya Yakında avukat çıkabilirim! Pınar Deniz, Yargı dizisine kendisini kaptırdı!

Yakında avukat çıkabilirim! Pınar Deniz, Yargı dizisine kendisini kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, pazar akşamları Yargı isimli Kanal D dizisiyle ekranda fırtınalar estiriyor. Ceylin isimli karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, Aşk 101 dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu ile yeniden buluşmanın da farkını yaşıyor. İki başrol oyuncusunun uyumu ve yüksek enerjisi, Yargı dizisinin en önemli başarılarından birisi olarak öne çıkıyor.

Setet yoğun bir şekilde çalışmakta olan Pınar Deniz, her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Aşk hayatında Yiğit Kirazcı ile ayrılmasının ardından işlerine daha çok zaman ayıran oyuncu, birçok teklif de alıyor. Bu tekliflerden birisi de Disney Plus platformundan geldi. Star isimli yeni dizinin başrolü olmayı kabul eden Pınar Deniz, Yargı sezon arası verdiğinde bu sefer yeni projesi için sete çıkacak.

Sokakta görüntülenen ve sete yetişmeye çalıştığını söyleyen Pınar Deniz, hayatından ve dizinin gidişatından memnun olduğunu da belirtti. Oyuncu hayranlarından aldığı tepkilere de değindi ve şunları söyledi: “Dizi güzel gidiyor. Reytinglerimiz yüksek, herkese severek izliyor. O yüzden mutluyum. Uzun süredir hiç televizyon izlemeyip bizim işi izliyorlar, o yüzden çok mutluyum.”

Yakında avukat çıkabilirim! Pınar Deniz, Yargı dizisine kendisini kaptırdı! 7

Pınar Deniz sokakta karşılaştığı izleyicilerin beğenilerini paylaştıklarını belirtirken, avukat Ceylin karakterini de özümsediğini anlattı.

Pınar Deniz, “Yakında avukat olarak çıkabilirim” diyerek de iddialı bir ifade kullandı. Oyuncu, avukat arkadaşlarına sürekli danıştığını da anlattı. Avukatlığın zor bir meslek olduğunu dile getiren Pınar Deniz, oyunculuğun da insanın bütün hayatını alan bir meslek olduğunu ifade etti.

Dışarıdan oyunculuğun kolay gibi gelebileceğini belirten Pınar Deniz, bunun böyle olmadığını ifade ederek, gençlere mesaj yolladı.

Karakterin içinde hissetmeyi seven birisi olduğunu belirten oyuncu, mesleğinin kendisi için zorluklarından da bahsetti. Sadece çalıştığını ve yeni bir reklam anlaşması da yaptığını anlatan Pınar Deniz kariyerinin zirvesinde bulunuyor.