Ana sayfa Dizi Fragmanları Yakında başlıyor! Menajerimi Ara dizisinden önizleme yayınlandı!

Yakında başlıyor! Menajerimi Ara dizisinden önizleme yayınlandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni ve iddialı projesi Menajerimi Ara, çok yakında ekranda olacak. Dizinin hazırlıkları devam ederken gelen ilk ön izleme heyecan yarattı. Netflix’in Call My Agent isimli dizisinin yerli versiyonu olan Menajerimi Ara, hem kadrosuyla hem de sürpriz konuk oyuncularıyla dikkat çekecek.

Oyuncular ve menajerlerin dünyasını anlatan Menajerimi Ara isimli dizinin birinci bölümünden ilk yayınlanan görüntülerde Tuba Büyüküstün’ün konuk oyuncu olduğu ortaya çıkmıştı. Ay Yapım imzalı ‘Call My Agent’ uyarlaması ‘Menajerimi Ara’ dizisinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler bir araya geldi.

Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı, başarılı birçok projeye imza atan Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Menajerimi Ara’ çok yakında Star TV’de başlayacak. İlk bölümden gelen ön izleme ise dikkat çekti. Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder ve Deniz Can Aktaş’ın olduğu sahne, ön izlemede yer aldı.

Dizinin yakında başlayacağı ifade ediliyor. Uzun süredir çekimleri süren dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor ama bir sürpriz de yapılabilir.

Ay Yapım imzalı dizi, sezonda başlayacak diğer dizilerden daha önce yayına girerek avantaj elde edebilir. Şimdilik bu konuda bir ibare yok ama dizinin ilk bölümünden yayınlanan görüntüler ve ön izleme sonrasında izlenim bu yönde.

İşte o önizleme: