Ana sayfa Sosyal Medya Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu!

Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakterinden sonra kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı Aslıhan Güner. Başarılı oyuncu, Karadenizli bir kadına hayat verdiği dizideki rolü ile çok sevildi. Uzun saçlarını iki yıl boyunca dizideki imajı için kızıla boyatan oyuncu, bu haliyle de beğeni topladı.

Aslıhan Güner, daha sonra Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisinde yer aldı ancak dizi beklenen ilgiyi görmeyince 5. bölümde veda etti. Sezonda başka bir yapımda rol almayan Aslıhan Güner, bol bol eşi Mert Kılıç, ailesi ve yakın dostlarıyla vakit geçirdi, bol bol tatil yaptı.

Hayranlarının merakla takip ettiği oyuncu, onları da habersiz bırakmadı. Sık sık instagram sayfasından paylaşımlar yapan oyuncu, ekranda olmasa da görünümüne dikkat ettiği, her daim fit olduğu, sağlıklı beslenip spor yaptığını da paylaşımlarıyla gösteriyordu.

Uzun süredir dinlenen ve enerji toplayan oyuncu, şu sıralar yoğun bir tempoya giriyor. Geçtiğimiz günlerde menajeri Abdullah Bulut’un yaptığı bir paylaşım ile 3 farklı filmde 3 ayrı karaktere hayat vermeye hazırlandığı da gündeme gelmişti.

Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu! 11

Bu filmlerden bir tanesi Tek isimli Tamer Levent’in başrolünde yer aldığı film. Filmde Aslıhan Güner,  Levent’in oynadığı ‘Profesör Doktor Adem Tek’in ölen karısına hayat veriyor.

Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu! 12

Adem Tek’in vefat eden eşi Doç. Dr. Canan Güler Tek olarak filmde fotoğraflarıyla yer alacağı bir süre önce gündeme gelmişti.  Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Medyastil Film’in üstleniyor.

Aslıhan Güner’in önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak olan 3 yeni filminden ikincisi de uzun zaman önce çekilen Komutan filmi. Eşi Mert Kılıç ile kamera karşısına geçtiği film de vizyona giriyor yakında. Kılıç Yapım imzalı, yönetmenliğini Selahattin Sancaklı ve Mert Kılıç’ın üstlendiği, senaryosunu Mert Kılıç’ın yazdığı film, Aslıhan Güner’in eşi ile büyük emek verdikleri bir film. Dram, askeri, savaş ve aksiyon türündeki filmden bazı kareler de oyuncuların sosyal medya paylaşımlarıyla yansımıştı.

Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu! 13

Aslıhan Güner’in rol alacağı 3. bir film  daha var ancak bu filmle ilgili çok fazla bir bilgi yoktu. Oyuncu, elinde ‘Hiç’ yazılı bir senaryo ile verdiği poz sonrası, yeni filmine hazırlanmakta olduğunun müjdesini verdi…

Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu! 14

“Güzel heyecanlar… Yeni bir ben’liğe yolculuğum” notuyla yaptığı bu paylaşım sonrasında hayranları sosyal medyada merakla yorum ve mesajlarını iletmeye başladılar.

Yakında geliyor! Aslıhan Güner, elinde senaryo ile poz verdi, hayranları uçtu! 15

“Çalışkan mood. 2. senaryom da geldi. Birbirinden farklı karakterler… Nasıl heyecanlıyım. 20 senedir hiç azalmıyor, azalmasın” notu ile hazırlıklara başladığını da hayranlarına duyurdu. Aslıhan Güner, önümüzdeki günlerde 3 yeni proje ile çok konuşulacak anlaşılan…