Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Berk Cankat aşk itirafıyla dikkat çekti!..

Yakışıklı oyuncu Berk Cankat aşk itirafıyla dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir süredir ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Berk Cankat ekran perhizini TV8’in yeni yapımı Sıfırıncı Gün ile bozacak.

TV8’in sezondaki iddialı yapımlarından birisi olarak uzun zamandır gündeme gelen Sıfırıncı Gün isimli dizi merakla bekleniyor. Berk Cankat’ı özleyen hayranları da dizi için adeta gün sayıyor.

Elle Dergisi Aralık ayı sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu, açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Cankat, aşk hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yakışıklı oyuncu Berk Cankat aşk itirafıyla dikkat çekti!.. 8

“İnsan âşıkken değişiyor ve ekstradan mutlu oluyor.” diyen Berk Cankat, “Özellikle aşkı aramıyorum ama gelirse de hayır demem. Bir kadının içten olması, gözlerinin içinin gülmesi beni etkiler” ifadelerini kullandı.

Dergiye verdiği röportajda hayallerini de anlatan Berk Cankat, “Son zamanlarda hayallerim hızlı değişmeye başladı. Tatlı bir Avrupa kasabasında kendi tasarladığım oyuncaklarımı sergileyip satabileceğim bir kafe/tasarım mağazası açmayı hayal ediyorum. Üç, dört masalı bir kafe olsun, akşam saat 19:00 gibi eşim, dostum gelsin peynir, şarap keyfi yapalım ve huzurlu bir hayatım olsun.” şeklinde konuştu.

Yakışıklı oyuncu Berk Cankat aşk itirafıyla dikkat çekti!.. 9

Oyuncu, TV8’de yayınlanacak  yeni dizisi Sıfırıncı Gün’de Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Yiğit Özşener gibi iddialı isimlerle birlikte rol alacak.