Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik mutfakta soğuk terler döktü!..

Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik mutfakta soğuk terler döktü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Blu TV’de yeni yayınlanmaya başlayan Saklı dizisiyle 6 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen Fırat Çelik dizide ‘Ozan’ karakterine hayat veriyor.

MAY Productions imzalı Saklı’da Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar ile birlikte rol alan Fırat Çelik  Kanal D’de yayınlanan Arda ile Omuz Omuza Programı’na konuk sanatçı olarak katıldı.

Ünlü Şef Arda Türkmen programında her hafta ünlü bir konuğuyla yemekler yapıyor, aynı zamanda konuklarının mutfak konusundaki becerisini de test ediyor.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Fırat Çelik’i ağırlayan Arda Türkmen bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

‘Fırat Çelik ile pastacılığın zirvesi… çok yakında’ yazan Türkmen’in paylaşımını kendi sayfasına da taşıyan oyuncunun mutfakta oldukça zorlandığı gözlendi.

Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik mutfakta soğuk terler döktü!.. 9

Fırat Çelik Arda Türkmen’in paylaşımını, ‘Hiç sorma’ diyerek sayfasına taşıdı. Ünlü oyuncunun, Arda ile Omuz Omuza Programı’nın kamera arkasından yaptığı paylaşımlar takipçilerine ‘Mutfakta soğuk terler döktü!’ dedirtti.

Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik mutfakta soğuk terler döktü!.. 10

Arda Türkmen’in yönlendirmeleriyle yemek yapan Fırat Çelik paylaşımında program hakkındaki duygularını; ‘Çok güzel ama bir o kadar da gergin bir programdı’ şeklinde ifade etti.

. Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik mutfakta soğuk terler döktü!.. 11

Ünlü oyuncunun hayranları, Fırat Çelik’in konuk olduğu Arda ile Omuz Omuza programını 5 Aralık Pazar günü Kanal D’de izleyebilir.