Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu göründü!..

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu göründü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer ilk çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı.

2016 yılında Paris’te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ  ve Başak Dizer çifti erkek çocuk bekliyor. Karnı iyice belirginleşen Başak Dizer’den hamilelik pozu geldi.  İlk kez anne olma heyecanını yaşayacak olan Başak Dizer boydan çekilen fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak büyüyen karnını ilk defa takipçilerine gösterdi.

Başak Dizer’in paylaşımı kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in yaz başı ABD’ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürülmüştü. Ancak Tatlıtuğ’un menajeri, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, ünlü çiftin bebeklerini Türkiye’de dünyaya getireceğini ifade etmişti.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu göründü!.. 8

Eşinin hamile olduğu haberlerinden sonra bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ,”Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık” ifadelerini kullanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, çekimleri Kars’ta gerçekleşen  ‘Aşıklar Bayramı’ filmi bittikten sonra beş aylık hamile olan eşiyle birlikte soluğu Bodrum’da almıştı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu göründü!.. 9

Eşiyle keyifli vakit geçiren Başak Dizer, tatil pozlarını da sosyal medya hesabından nazar boncuğu emojisiyle yayınlamıştı. Fotoğraflarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Dizer ile Tatlıtuğ’un çifti İstanbul’a döndü.