Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? İşte karar zamanı!

Yalancı dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? İşte karar zamanı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı dizisinde başrollerde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci yer alıyor. Cuma akşamları yayınlanan dizi ekrana düşük reytinglerle başladı. Sonra bir ara reytinglerini yükselten dizinin geçen hafta yine düşüş sergilediği görüldü.

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerinin yer aldığı Cuma rekabetinde zorlanan Yalancı dizisi için karar zamanı yaklaşıyor. Dizinin beşinci yeni bölümü 15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Şayet reytingler yeni bölümde de kötü gelir ise dizi finale bir adım daha yaklaşmış olacak. Etkili bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin heyecan unsuru da yerinde ama izleyici ilgisi ne yazık ki düşük kaldı.

Yalancı dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? İşte karar zamanı! 7

Show TV’nin İçimizden Biri isimli dizisini 6. bölümde düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırma kararı, kanal yönetiminin zarar etmek istemediğini net bir şekilde anlatıyor. Ayrıca yaz döneminde hem Cam Tavanlar hem de Kahraman Babam isimli diziler de sadece 8 bölüm ekranda kalabildi.

Reyting düşüklüğü nedeniyle Show TV’nin Yalancı dizisi için de benzer bir karar alması gündeme gelebilir. Bunu engellemenin tek yolu ise izleyicilerin ekran başına geçip 5. bölüme yoğun bir ilgi göstermesi olacaktır. Yalancı dizisinin geleceği için yeni bölüm büyük önem taşıyor. Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı’nın yeni bölümünden heyecan dolu ikinci tanıtım yayınlandı.

Yeni bölümde; Mehmet Emir’in elinde ilaç şişesi tuttuğu tanıtımda evine gelen kadın akıllara “yeni kurbanı mı?” sorusunu getiriyor. Deniz’in başkalarının da kendisiyle aynı kaderi paylaşmaması için yapacağı plan merakla bekleniyor. Deniz’in okuldaki diğer öğretmenlerden aldığı tepki karşısındaki ani çıkışı dikkat çekiyor. Yaşadığı şeylere rağmen Deniz’in kararlı ve güçlü duruşu bir kez daha izleyicilerin büyük beğenisini kazanıyor.

YALANCI’NIN BEŞİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mehmet Emir Saklışehir’in gözü önünde Deniz’e mahkeme celbini verdikten sonra herkes davaya kilitlenir. Deniz savaşa devam etmekle Mehmet Emir’den özür dilemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Elindeki tek şey Mine’nin intiharı ardındaki şaibedir. Fakat bu iddiasını destekleyecek delili yoktur. Sezgileri dışında. Mehmet Emir kazanmak için bel altı vurmaktan çekinmeyecektir. Deniz ise sadece kendini değil sevdiklerini de tuzaklardan korumaya uğraşacaktır. Fısıltılar yükselirken Deniz kendini bir savaşın içinde bulur. Savaş onunla tüm Saklışehir arasındadır.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi yazıyor. Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor.

Dizinin diğer oyuncu kadrosu ise şöyle: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.