Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisinde durum hiç iyi değil!

Yalancı dizisinde durum hiç iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Yalancı dizisi, ne yazık ki beklenen çıkışını gerçekleştiremedi. Reytinglerinin düşük gelmesi ile dikkat çeken dizinin durumu izleyenleri endişelendiriyor.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanan 4 bölümünde hikaye ilgi çekti ama geniş kitleleri ekran başına çekmeye yetmedi… Bu durum da Show TV’nin planlarını alt üst etti. İçimizden Biri isimli dizisi için final kararı alan kanal yönetimi şimdi de Yalancı dizisinin durumunu değerlendiriyor.

Dizide izleyicileri etkileyecek sahneler var ve oyunculuklar da gayet iyi. Ancak yapımın heyecan ve merak unsuru noktasında eksiklerinin olduğu görülüyor. Bazı dizi hayranlarının ilgiyle izlemesine rağmen, geniş bir kitlenin hikayeden etkilenmediğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Yalancı dizisinde işlerin iyi gitmediğini belirten isimlerden birisi de Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu oldu.

“Durum hiç iyi değil” diyerek reytingleri işaret eden Sina Koloğlu, dizide Yeşilçam havası olsaydı durumun farklı olabileceğini ifade etti. Tüm kişiler kategorisinde düşük kalan reytinglerin yükselmesi için dizinin senaryosuna dokunmak gerekiyor.

Yalancı dizisi beşinci yeni bölümü ile yoluna devam ediyor ve kritik bir eşikte bulunuyor. Yeni bölümün reytingleri gelecek adına belirleyici olabilir.