Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisinden sonra Burçin Terzioğlu için yeni proje zamanı geldi!

Yalancı dizisinden sonra Burçin Terzioğlu için yeni proje zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, bu sezonun başında Salih Bademci ile birlikte Yalancı isimli uyarlama dizinin başrolünde yer aldı. Dizinin farklı ve güçlü bir hikayesi olmasına ve oyunculuk performansları da fazlasıyla takdir edilmesine rağmen, izleyicilerin yeterince ilgi göstermediğine şahit oldu.

The Liar isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Yalancı ne yazık ki ekran ömrünü erken tamamladı. Burçin Terzioğlu da bu dizinin ardından dinlenmeyi tercih etti. Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu, katıldığı yaz partisinde rengarenk kameraların karşısına çıktı.

Oyuncu hayranlarının heyecanla beklediği yeni proje konusunda da ilk bilgileri verdi. Burçin Terzioğlu, yeterince dinlendiğini ve artık çalışma zamanının geldiğini duyurdu. Ünlü oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Yalancı dizisinden sonra Burçin Terzioğlu için yeni proje zamanı geldi! 44

Burçin Terzioğlu, “Dinlendim, şimdi tam zamanı. Okuyorum, görüşmeler var. İşlere karar vereceğiz. Stresli bir dönem ama keyfim yerinde” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu, yaz döneminde bir süre tatilde yapmayı düşünüyor. Televizyon dizilerinde yer almayı arzu ettiğini belirten oyuncu, “Tabii ki düşünüyorum, görüşmeler safhasındayız, netleşince haberiniz olacak” dedi.

Dijital platformların artmasından da memnun olduğunu belirten ünlü oyuncu, böylece daha çok projenin çekilebildiğine vurgu yaptı. Burçin Terzioğlu, herkesin daha iyi işler yaparak güzel projelere imza atmalarını dilediğini de belirtti.

Özel hayatıyla ilgili de konuşan Burçin Terzioğlu, evlilik teklifi aldığını ve tek taş yüzüğünü de aldığını anlattı. Oyuncu, evlilik konusunda net bir ifade kullanmaz iken, böyle keyfinin yerinde olduğunu sözlerine ekledi.