Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalancı dizisinin reytingi kötü gidiyor ama sosyal medyada rekor kırıyor!

Yalancı dizisinin reytingi kötü gidiyor ama sosyal medyada rekor kırıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’yi başrollerde bir araya getiren dizisi Yalancı önümüzdeki hafta yeni gününde yayınlanacak. Yeni gününde reytinglerini artırması umut edilen dizi sosyal medyada ise rekor kırdı.

Yalancı dizisi bu sezonun sonunda başladı. BBC dizisi The Liar’dan uyarlanan dizinin konusu çok dikkat çekiciydi. İki başarılı oyuncuyu başrolde bir araya getiren dizi maalesef başarılı bir başlangıç yapamadı. Devamında da reytingler kötü gitti.

Ancak dizi sosyal medyada ise rekor kırıyor. Yalancı dizisi Dünyanın en önemli sosyal medya araştırma şirketlerinden biri olan İsviçreli The Wit List’in hazırladığı raporda “yayınlandığı tarihten itibaren en çok takipçi toplayan sosyal medya hesabı” olarak ilk üç sırada yer aldı ve uluslararası bir rekora imza attı.

Yalancı dizisinin reytingi kötü gidiyor ama sosyal medyada rekor kırıyor! 1

Yalancı dizisinin Instagram’da 33 binden fazla takipçisi bulunuyor. YouTube’daki takipçi sayısı ise 42 binin üzerinde. Dizinin dün paylaşılan yedinci bölüm ikinci fragmanı 24 saatten kısa sürede yaklaşık 300 bin kişi tarafından izlendi.

Bu arada Yalancı dizisinin günü değişti. Cuma akşamları yayınlanan dizi salı gününe alındı. Bu karar Yalancı dizisi için fırsat olarak görülüyor. Cuma akşamları yeni çok güçlü rakipler ekrana gelmeye hazırlanırken salı akşamı Yalancı’nın reytingleri artırması için büyük bir şans.

Yalancı dizisiyle ilgili bir iddiaya göre de yapım şirketi ve kanal arasında 13 yeni bölümün daha anlaşması yapıldı. Dolayısıyla eğer iddia doğruysa Show TV, düşük reytingine rağmen Yalancı hakkında final kararı vermeyerek diziye yeni bir şans tanıyor.

Yalancı dizisinin yedinci bölümü 2 Kasım Salı akşamı saat 20:00’de Show TV ekranında.