Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisi çok sert bir dizi rekabetine dezavantajlı başlayacak!

Yalancılar ve Mumları dizisi çok sert bir dizi rekabetine dezavantajlı başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları televizyon ekranında büyük bir dizi mücadelesine tanıklık edeceksiniz. Haftanın her günü reytingler için yarış sürecek ama en iddialı dizilerden 4 tanesinin perşembe akşamı karşı karşıya gelmesi izleyicilerin seçim yapmasını zorlaştıracak.

Geçtiğimiz perşembe günü Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri yeni sezona başladı. Her iki dizi de çok iyi reytingler elde etti. atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezona tüm kişiler kategorisinde birincilik ile başladı.

Kanal D’nin çok iddialı dizisi Camdaki Kız da ikinci sezona yine AB ve ABC1 gruplarında reyting birincisi olarak başladı. Reytingleri yine çok iyi gelen dizi gücünü herkese bir kez daha gösterdi.

Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin rekabetine 16 Eylül Perşembe akşamı TRT1 ekranında başlayacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi eklenecek. Sezonun en yüksek bütçeli yapımı olarak öne çıkan dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe bulunuyor.

Yalancılar ve Mumları dizisi çok sert bir dizi rekabetine dezavantajlı başlayacak! 16

Ekranda milyonlarca dizi hayranının heyecanla beklediği bir dizi olması reytinglerin de çok iyi geleceğini anlatmaya yetiyor. TRT1 dizisinin birincilikleri alması herkesin ortak beklentisi oldu.

İşte böyle bir ortamda Fox TV’nin de Perşembe akşamları yayınlamayı düşündüğü dizi Yalancılar ve Mumları… Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir,İlker Kızmaz, Burcu Gölgedar, Melike Güner gibi iddialı isimlerden kurulu bir dizi geliyor…

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken Fox TV’nin yeni dizisinin perşembe rekabetinde 3 güçlü yapımın karşısında çok çetin bir yarış içine girmesi bekleniyor.

Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova başladı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı da bu hafta başlıyor. Ancak Fox TV dizisinin henüz yayın takvimi belli değil. Bu da en büyük handikaplardan birisi olacak.

Yalancılar ve Mumları diğer rakipleri ile benzer bir zaman diliminde izleyici ile buluşabilseydi rekabette dezavantajlı bir duruma düşmezdi.

Fox TV’nin yeni dizisinin bu kadar iddialı isimlerle yola çıkması ve çok da iyi bir hikayeyi ekrana taşıyacak olması avantajları olarak gözüküyor.

Yine de perşembe rekabetinin çok sert geçeceğini, ayrıca Yalancılar ve Mumları dizisinin işinin de hiç kolay olmadığını belirtmek lazım.