Ana sayfa Sosyal Medya Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam ederken değil ama bitince ödüllendirildi!

Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam ederken değil ama bitince ödüllendirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızı Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük dikkat çekti. 6 sezon süren dizide fenomen isimlerden birisi haline gelen Yalçın Hafızoğlu, başarısının karşılığını da ödül ile aldı.

KKTC Türkiye Sanat Ödülleri dağıtıldı ve Yalçın Hafızoğlu da ‘yılın en iyi çıkış oyuncusu’ olarak ödüle layık bulundu. Ödül almanın çok keyifli olduğunu belirten Yalçın Hafızoğlu, “Aslında beklemediğim ödüllerden biriydi. Çünkü uzun süren bir işte bir süre sonra ödül almaya başlamak biraz sürpriz. Daha başlangıçta ödül olursa şaşırtmıyor” diye konuştu.

Ödülün oyunculuğun devamı için kendisine büyük şevk verdiğini ifade eden Yalçın Hafızoğlu, bundan büyük keyif aldığını belirtti.

Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bu sezon başında çalışmaya başladı ama dizinin iptal edilmesinin şokunu yaşadı. Oyuncu da bu durum üzerine yeni bir dizi için görüşmeler yapmaya başladı.

Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam ederken değil ama bitince ödüllendirildi! 7

Oyuncu, “Herkesin kariyerinde başka planları var. Net bir şey söyleyemiyorum. Hala görüşme aşamasında olduklarım var. Sonuçlanan var ama henüz açıklanmadı” diyerek yeni projelerle hayranlarının karşısında olmaya devam edeceğini belirtti.

Yalçın Hafızoğlu henüz kesinleşen bir proje bilgisi vermedi ama yakında bu yönde bir açıklama olabileceğine yönelik beklenti oluşturdu. Oyuncunun hayranları merakla yeni projesinin ne olacağını bekliyor.