Ana sayfa Dizi Haberleri Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı!

Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli atv dizisinde ilk sezonun ardından atılan adımlar, ikinci sezonun çok daha etkili olacağına işaret ediyor. Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’in üzerinde titizlikle durduğu Yalnız Kurt dizi projesi, büyük beklentilerle yayına başlamış olmasına rağmen, bu beklentiyi karşılayacak reytingleri bulamadı.

Cuma akşamları yayınlanan dizi, atv ekranında siyasi bir içerik de taşıdığı için zaman zaman sosyal medyada eleştirilere de konu oldu. FETÖ terör örgütünün yakın zamanda Türkiye’ye verdiği zararları konu alan dizinin senaryosunun tam olarak anlaşılamaması izleyici ilgisini azaltan bir faktördü. Ancak ikinci sezon için gelen bilgiler her şeyin çok daha iyi olacağına işaret ediyor.

Cihan Ünal gibi usta bir oyuncunun başrolünde yer aldığı dizide, erkek başrol olarak Hasan Deniz Yaran ilk sezonda başarılı bir sınav vermişti. Ayrıca Murat Han ile Kürşat Alnıaçık da tecrübeleriyle diziye büyük katkı sağladı. Sare karakterinde izlediğimiz Damla Colbay eleştiriler aldığı bir dönem geçirmişti ama yeni sezonda kadroda olmayacak.

Jessica May’in katılması ile kadın başrol sorunu çözülürken, diziye ayrıca yeni ve tanınmış isimler de dahil oldu. Bu isimler arasında Yalçın Hafızoğlu büyük dikkat çekiyor.

deneme 3Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı! 43

Kiralık Aşk ismili dizideki Selim karakteri ile setlere adım atan Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik kazandı.

Dizide 6 sezon boyunca hikayede güçlü şekilde yer alan Hafızoğlu, oyunculuk yolculuğunda çok önemli deneyimler kazandı. Dizinin 7. sezon başında yaşanan kriz sonucunda yayından kaldırılmasının ardından Gülümse Kaderine isimli diziyle ekrana dönen oyuncu, bu projenin de 5. bölümde veda etmesi ile bir talihsizlik yaşadı.

Yalçın Hafızoğlu’nun yeni sezonda yeniden televizyon dizisi ile ekrana dönüşü hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki gibi yine aksiyon dolu bir yapımı tercih eden oyuncu, dizinin kadrosuna büyük bir güç vermiş oldu.

deneme 3Yalçın Hafızoğlu transferi ile Yalnız Kurt dizisinden beklentiler daha da arttı! 44

Basına yansıyan haberlerde diziye katılan isimler arasında Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık gibi isimlerin de katıldığı belirtiliyor.

İddialar doğruysa bu isimlerle birlikte Yalnız Kurt dizisi ikinci sezonda çok etkili bir çıkış yapabilir. Yalçın Hafızoğlu da bir sezon aradan sonra yine çok sevdiği aksiyon dolu sahnelerle yeniden ekranda olacak gibi gözüküyor.