Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, 2022 biterken öyle bir sürpriz yaptı ki çok konuşulur!

Yalı Çapkını dizisi, 2022 biterken öyle bir sürpriz yaptı ki çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor ve Cuma akşamlarının reyting birincisi olmanın yanı sıra sezona da reytingleriyle damgasını vuruyor!

OGM Pictures imzalı dizi, 30 Aralık akşamı 15. bölümüyle ekrandaydı. Bir gün sonra yılbaşı olması nedeniyle dizide de günün anlam ve önemi nedeniyle farklı bir hikaye izledi ekran başındakiler! Yılbaşına uygun olması için hikayede de bir yılbaşı kutlamasına yer verildi. Ferit’in Seyran’ı babasının evinden alıp kaçırdığı dağ evinde, özel bir parti düzenlendi.

Geceye hem Seyran’ın hem de Ferit’in tüm ailesi ile birlikte yalının çalışanları da katıldı. Dizide yer alan tüm oyuncuların bulunduğu büyük sofrada, birlik, beraberlik mesajı verilirken, Çetin Tekindor’un canlandırdığı Halis Ağa da tüm aileyi, yaşanan kırgınlıkların unutulması, yeni yıla giriş yaparken herkesin birbiriyle yeniden kaynaşmasını istediği mesajıyla devam etti bölüm.

Yalı Çapkını dizisi, 2022 biterken öyle bir sürpriz yaptı ki çok konuşulur! 7

Yılbaşı öncesinde tüm bahçenin ve evin süslendiği, geceye özel süslemelerin yapıldığı, ışıl ışıl bir ortamın oluşturulduğu bölüm, izleyici tarafından da büyük ilgi gördü! Her hafta reyting rekoru kırarken ayrıca kendi rekorunu kıran Yalı Çapkını dizisi, 2022’nin son bölümüyle de yine hem geceye hem yıla hem de haftaya damga vurdu!

Dizi, 30 Aralık akşamı yayınlanan bölümüyle Total, AB ve ABC1 kategorilerinde yine günün en çok izlenen dizisi oldu ama asıl sürpriz, aldığı reyting puanındaydı! Yalı Çapkını dizisi, tüm kişiler kategorisinde reytinglerini 15’e yükselterek, bir kaç yılın en iyi reytingini almayı başardı! En son Sefirin Kızı’nın 12’yi geçen reytinglerinden sonra 13’lü reytinglere gelmesi sürpriz olmuştu. Dizi, giderek 14’lü reytinglere yükselirken, yayınlanan son bölümüyle de kendi rekorunu bir kez daha kırdı ve yılı 15’li reytinglerle kapattı!

OGM Pictures imzalı dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile beğenilerek izlenmekte. Cuma akşamlarının sevilen yapımında ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer de rol alıyor.