Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi Afra Saraçoğlu’nu Hande Erçel, Pınar Deniz ve Demet Özdemir’in önüne geçirdi!

Yalı Çapkını dizisi Afra Saraçoğlu’nu Hande Erçel, Pınar Deniz ve Demet Özdemir’in önüne geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi elde ettiği başarılı reytingleri ile hem Star TV’ye uzun yıllar sonra birincilikler kazandırıyor hem de oyuncular performanslarıyla popülerlik listesinde zirveye doğru adım adım yükseliyor.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile gayet başarılı bir performans ortaya koyan Afra Saraçoğlu’nun oyuncuların bilgi bankası olan IMDb sıralamasında sıçrama yaptığını biliyor musunuz? En son yayınlanan en popüler Türk oyuncular listesinde Afra Saraçoğlu ilk 10 isim arasına adını yazdırdı.

Afra Saraçoğlu, dizi sayesinde hızlı bir yükseliş yaşayarak sekizinci oldu. Bu çıkış sayesinde oyuncunun geride bıraktığı isimler de çok dikkat çekiyor. Hande Erçel, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Pınar Deniz ve Demet Özdemir gibi rakiplerinin önüne geçmeyi başaran Afra Saraçoğlu, yıldızını iyice parlattı.

Yalı Çapkını dizisi Afra Saraçoğlu'nu Hande Erçel, Pınar Deniz ve Demet Özdemir'in önüne geçirdi! 7

Yalı Çapkını dizisinin çift haneli reytingler elde etmeye başlaması da sezonun sürprizlerinden birisi oldu.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun daha önce Öğretmen dizisinde başlayan partnerliği yeni diziye de büyük katkı yaptı. İki genç oyuncunun güçlü uyumu ve enerjilerinin dizinin başarısında etkisi büyük.

Ayrıca dizide İfakat karakteri ile yer alan ve Andropoz isimli Netflix dizisiyle de gündeme gelen Gülçin Santırcıoğlu’nun da IMDb sıralamasında güçlü bir çıkış yaparak altıncı olduğunu görüyoruz.

Listenin ilk üç sırasında ise Esra Bilgiç, Cansu Dere ve Can Yaman bulunuyor.