Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in öpücüğü, hikayenin gidişatını değiştirir!

Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in öpücüğü, hikayenin gidişatını değiştirir!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin üçüncü bölümü 7 Ekim Cuma akşamı Star ekranlarında yayınlandı. İzleyicinin yoğun ilgisi ile Yalı Çapkını; hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 7 Ekim Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Dizinin üçüncü bölümde reytinglerde yaşanan büyük sıçrama dizinin hikayesinin izleyici tarafından çok beğenildiğini de kanıtladı. Üçüncü bölümde çok etkili olaylar da yaşandı. Düğün gecesi Ferit’in sevgilisi Pelin ile karşılaşan Seyran; yaşadığı şokun ve Ferit’in geçirdiği rahatsızlığın ardından evliliklerinin göstermelik olacağı konusunda Ferit’le anlaştı.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in öpücüğü, hikayenin gidişatını değiştirir! 7

Halis Ağa ise Ferit’i çok güvendiği Necip Usta’nın yanında çalıştırmaya başladı. Öte yandan Kazım, İstanbul’a yerleşme planları için harekete geçti. Ferit Seyran’la tartışırken aralarındaki gerginliği ve kavgayı bastırmak için Seyran’ı öptü. Bu öpücük ile birlikte dizinin hikayesinde de önemli bir değişimin yaşanmaya başlaması bekleniyor.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide diğer oyuncular ise şu isimlerden oluşuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. “ Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da yayınlanacak. Dördüncü yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı: