Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde izleyiciler karakterlere çok ilginç lakaplar taktı!

Yalı Çapkını dizisinde izleyiciler karakterlere çok ilginç lakaplar taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Yalı Çapkını dizisi, yılın en başarılı hikayesi olmasının yanı sıra, izleyici sadakati en yüksek dizisi olarak da çok başarılı bir çıkış yakaladı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin etkili uyumu, Çetin Tekindor’un muhteşem performansı ile birlikte Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamlarının vazgeçilmezi konumuna geldi.

Dizinin her yeni bölümü yepyeni bir heyecan dalgası oluşturuyor ve milyonlarca izleyici de yeni bölümü adeta saatleri sayarak bekliyorum. Bir dizinin bu noktaya kısa bir sürede gelmesi de çok büyük başarı. Yalı Çapkını dizisinin şimdiye kadar 12 bölümü yayınlandı ve 16 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 13. yeni bölüm de şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

Sosyal medyada dizi hakkında birçok yorum paylaşan izleyiciler, ilginç mesajlar bırakıyor. Özellikle Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin büyülü bir dizi çiftine dönüştüğünü düşünen izleyiciler, gerçek hayata da yansıyan yönleri bulunan Seyran ile Ferit karakterlerini tutkuyla seyrediyor.

Yalı Çapkını dizisinde izleyiciler karakterleri çok ilginç lakaplar taktı! 26

Özellikle Mert Ramazan Demir, daha önce olmadığı kadar büyük ilgi görmeye başladı. Oyuncunun rolünde gayet başarılı olması bu ilgi sıçramasının en önemli nedeni olarak gözüküyor.

Cansu Fırıncı ve Menderes Samancılar’ın kadrosuna veda ettiği Yalı Çapkını dizisinde, karakterlere bazı lakaplar takan izleyiciler de dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medya ortamında diziyle dalga geçen, eğlenen birçok kişiyi görebilirsiniz. Örneğin bir izleyici karakterlere şu lakapları yakıştırdı:

Sabır taşı Seyran,
Psikolojisi bozuk Ferit,
Yüzsüz Fuat,
Manyak Suna,
Asil Asuman,
Bozuk Orhan,
Zekasız Yusuf,
Saplantılı Pelin
Marka Gülgün,
Dominant Teyze İfakat…

Yalı Çapkını dizisinde izleyiciler karakterleri çok ilginç lakaplar taktı! 27

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili hikayeye yönelik eleştirilerin yer aldığı binlerce paylaşım yapılıyor ve bu durum senaryonun izleyicileri ne kadar çok kendisine çektiğini anlatmaya yetiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin başarısını anlatan en önemli detay da hemen her yorumda karakterlerin ya da dizideki olayların yansımasının görülmesi.

Dizinin youtube ortamında yayınlanan her bölümünün de 10 milyon ve üzerinde izlenme oranları elde ettiğini ve sadece ekranda değil, dijital ortamda da Yalı Çapkını dizisinin müthiş bir başarı kazandığını belirtelim.