Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden bir rekor da Youtube’dan geldi!

Yalı Çapkını dizisinden bir rekor da Youtube’dan geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamlarının tahtını ele geçiren Yalı Çapkını dizisi, reytingleriyle sezonun en çok öne çıkan dizisi olmayı başardı! Çift haneli rakamlara ulaşarak reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi, bu hafta 7. bölümü ile ekrana geldi ve yine tüm kategorilerde ilk sırada yer almayı başardı!

Dizi, Cuma akşamları yayınlanan rakiplerini ezici bir puanla geçerek ikinci bölümünden itibaren hızlı çıkışı ile dikkat çekiyor. Giderek ilgiyi daha da arttıran dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir partnerliği çok başarılı bulunurken, hikayesi başta eleştirilse de sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bir dizi olmaya başladı.

Yalı Çapkını dizisi, bu hafta yayınlanan son bölümüyle bazı rekorları da beraberinde getirdi! Kadrosunda Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi iki usta oyuncunun yanı sıra Gözde Kansu, Emre Altuğ ve Gülçin Santırcıoğlu’nun da yer aldıkları Yalı Çapkını, Youtube’da 24 saat içinde 7,5 milyon izlenmeyi aştı!

Yalı Çapkını dizisinden bir rekor da Youtube'dan geldi! 7

7. bölümün yayınlanmasının ardından Youtube kanalında izlenmeye başlanan dizinin, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenmiş olması, diziye gösterilen ilginin giderek daha da çoğaldığının bir göstergesi! Yalı Çapkını, sezondaki en başarılı yapımların başında gelirken, Youtube trendlerinde de 1 numarada yer aldı!

Gelecek hafta yayınlanacak olan 8. bölümün fragmanı da benzer bir ilgiyle karşılandı! 7. bölümün yayını sonrasında ekrana gelen fragman, Youtube üzerinden 1 gün içinde 4 milyon izlenmeye ulaşarak dizinin yeni bölümüne olan ilgiyi de ortaya koydu!