Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin önlenemez yükselişi sürüyor! Tekrarıyla bile Salı akşamı dizilerini fena ezdi!

Yalı Çapkını dizisinin önlenemez yükselişi sürüyor! Tekrarıyla bile Salı akşamı dizilerini fena ezdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Yalı Çapkını, Cuma akşamları yayınlanmaya başladı. Bu hafta 4. bölümü ekrana gelecek olan dizi, ilk bölümde kimi eleştiriler almış ve beklenin altında reytinglerde kalmıştı. Ancak kanalın stratejisi ile tekrarları yayınlanarak izleyicinin dikkatinin çekilmesi ile 2. bölümde adeta reyting patlaması yaşanmıştı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları dizi Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamlarının fenomeni olma yolunda ilerliyor! Bu arada kanal, dizinin tekrarını yayınlamaya devam ederek izleyici kayıplarını önleme ve yeni izleyici kazanma stratejisini de sürdürüyor!

Bu durumun etkili olduğu reytinglerde görülürken, sosyal medyada da farkındalığı arttırdığı ortaya çıkmakta! Dizinin tekrar bölümü 11 Ekim Salı akşamı yayınlandı. Tekrar olmasına karşılık, aynı akşam yeni bölümleri yayınlanan birbirinden etkili ve güçlü dizileri adeta ezip geçti konuşulma oranıyla Yalı Çapkını!

Yalı Çapkını dizisinin önlenemez yükselişi sürüyor! Tekrarıyla bile Salı akşamı dizilerini fena ezdi! 7

Show TV’nin Baba dizisi, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada Salı akşamlarının en çok konuşulan dizisi olarak diğer rakiplerinin önüne geçiyordu. Ancak bu kez Yalı Çapkını’nın gölgesinde kalmış görünüyor! Yalı Çapkını’na gelen ileti sayısı 15 bin 400 iken, Baba dizisi 7 bin 200 iletide kalmış!

Salı akşamlarının gün birincisi, atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ise ilk 5 tablosunda son sırada! 2 bin 500 ileti almış. Yine geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve büyük ilgiyle ikinci sezonda da takip edilen Üç Kız Kardeş dizisi de sosyal medyada 4. sırada konuşulma oranına göre. TRT1’in Balkan Ninnisi dizisi ise reytingde etkili bir duruş yakalayamasa da sosyal medyada 3. sırada yer alıyor.