Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını reytingde rekor kırıyor ama sosyal medyada Tuzak dizisine yenilmiş durumda!

Yalı Çapkını reytingde rekor kırıyor ama sosyal medyada Tuzak dizisine yenilmiş durumda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekrandaki diziler her hafta rakipleri karşısında zorlu bir reyting mücadelesi vermeye devam ediyor. Kimi dizilerin reytingleri kanalın ve yapımcının yüzünü güldürürken kimileri için de tehlike çanları çalıyor! Final kararlarının gecikmediği ekranda dizileri merakla izleyenler için reyting bazen kabus haline dönüşüyor!

Bazı diziler var ki reytingleriyle kimseyi mutlu edemese de sosyal medyada öylesine bir destekle dikkat çekiyorlar ki bu durumun reytinge de katkı sağlaması bekleniyor haliyle. Dikkat çekmek açısından sosyal medya etkili olsa da reytingler dizilerin devamı konusunda net bir çizgi.

Tuzak dizisi, tv8’in iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başladı. Aslında izleyenler tarafından büyük bir heyecanla takip edilmekte. Özellikle Akın Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranlarının sosyal medyadan verdikleri büyük destek de dikkatlerden kaçmıyor. Ancak Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldıkları yapım, beklenin altında reytinglerle günün ilk 10 tablosuna girmekte zorlanıyor. Haliyle izleyicide de final olup olmayacağı konusunda her hafta bir endişe yaşanıyor.

Yalı Çapkını reytingde rekor kırıyor ama sosyal medyada Tuzak dizisine yenilmiş durumda! 8

Dizinin zirveye çıkıp bırakmadığı sosyal medyada ise çok başka bir durum yaşanıyor! Tuzak dizisi, aylarca sosyal medya listesinde alt sıralarda olan ve ekranda daha uzun zamandır yer alan dizileri hızla geçerek ilk sıralara çıkmayı başarmıştı. Yayınlanmadan önce sosyal medya tablolarında yer aldı.

İzleyenlerin yaptıkları paylaşımların sayısına göre oluşan son tablo 14 – 20 Kasım haftasına ait. Adba.tv’nin yaptığı araştırma sonucunda Tuzak dizisi, bir kaç haftadır zirveyi kimseye bırakmıyor! Üstelik ekranın en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını’na fark atarak ilk sırada yer almakta!

Yalı Çapkını reytingde rekor kırıyor ama sosyal medyada Tuzak dizisine yenilmiş durumda! 9

63 bin 500 ileti ile haftanın en çok konuşulan dizisi olmayı başaran Tuzak dizisi, reytinge inat, sosyal medyada çok büyük bir destek görüyor! En yakın rakibi Yalı Çapkını, 40 bin 900 ileti ile son haftada Tuzak dizisiyle arayı iyice açmış görünüyor! Oysa sezonun en yüksek reytinglerini alan dizinin sosyal medyada Tuzak kadar çok konuşulmadığı bir başka dikkat çekici durum olarak yukarıdaki tablo tarafından ortaya konulmakta!

Bu iki diziyi takip eden dizi ise TRT1’in dram dolu hikayesi ile yeni başlayan dizisi Yürek Çıkmazı! Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta başrolündeki dizi, her bölümüyle heyecanla izleniyor. Reytinglerde ilk sıralarda yer alamasa da sosyal medyadan gördüğü destek de bu tabloya yansımakta.

Yine Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi de reytingler konusunda biraz zorlanıyor! Ortalama reytinglerle Cuma akşamı rakipleriyle mücadele etmeye devam ediyor. Sosyal medyada ise özellikle Sıla Türkoğlu’nun aldığı büyük destekle birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi de çok konuşulmaya devam ediliyor… Bakalım haftaya tabloda ne gibi değişiklikler olacak?