Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt, Adı Sevgi ve Hakim! atv, üç yeni dizisi için önemli bir karar arifesinde!

Yalnız Kurt, Adı Sevgi ve Hakim! atv, üç yeni dizisi için önemli bir karar arifesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında başlayan 2021-2022 dizi sezonunda sona doğru adım adım gidiliyor. Haziran ortasında başlaması beklenen yazlık diziler öncesinde, Eylül’den bu yana devam eden kışlık dizilerin ne olacağına karar verilmesi gerekiyor.

2022-2023 sezonu Eylül ayında başlayacak ve 3 aylık yaz arasında ise daha çok eğlenceli ve romantik komedi dizileri ekranları kaplayacak. atv’nin 3 yeni dizisi için ikinci sezon kararı alıp almayacağı da merak konusu oldu… Bu dizilerden birisi Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt isimli yapım. Osman Sınav imzasını taşıyan dizide; Cihan Ünal, Damla Colbay ile Hasan Denizyaran başrolleri paylaşıyor.

Yalnız Kurt, Adı Sevgi ve Hakim! atv, üç yeni dizisi için önemli bir karar arifesinde! 10

Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin iddialı başlayan hikayesi ile dikkat çeken Yalnız Kurt, ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen reytingleri ile hala ayakta durabilen bir yapım oldu. Dizinin bu sezonu tamamlaması kesin ama gelecek sezonda devam etmesi kesin değil.

Aynı durumda bulunan bir başka dizi ise Adı Sevgi… Pazar akşamları ekrana gelen ve bir umut hikayesi olarak izleyicileri etkilemeye çalışan dizinin başrolünde Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer bulunuyor. Hikayesi sevilse de reytingleri ile çok iyi bir çıkış yapamayan dizinin 6 bölümü geride kaldı. Mayıs sonuna kadar dizinin devam etmesi beklense bile, atv’nin ikinci sezonda yayınlaması zayıf bir ihtimal olarak gözüküyor. Ancak henüz karar verilmedi.

Yalnız Kurt, Adı Sevgi ve Hakim! atv, üç yeni dizisi için önemli bir karar arifesinde! 11

Hakim dizisi ise 2022 yılına damga vurması beklenen çok iddialı bir yapım olarak öne çıktı. atv’nin pazartesi akşamları yayınladığı dizide 3 bölüm geride kaldı. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücek. Ebru Özkan ile Hasibe Eren gibi güçlü isimlerden kurulu bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

ABD’de çok sevilen Your Honor isimli dizinin yerli uyarlaması olan Hakim, ne yazık ki ilk 3 bölümü ile ses getirecek bir çıkış yapamadı. Hikaye güzel ve oyunculuk performansları da çok iyi. Ancak izleyiciler bu dram yapımını zirveye taşıyacak kadar bir ilgi göstermiyor.

Yalnız Kurt, Adı Sevgi ve Hakim! atv, üç yeni dizisi için önemli bir karar arifesinde! 12

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapacağı netleşen atv’nin gelecek sezonda da devam edecek olan 3 projesi net. Bunlardan birisi Destan, diğeri Kuruluş Osman ve üçüncüsü ise Kardeşlerim… Diğer 3 dizinin akıbeti ise bilinmiyor.

Bir Zamanlar Çukurova ile birlikte bu sezon sonunda bir başka dizi de ekrana veda edecek mi? Bu sorunun yanıtı henüz netleşmedi. Adı Sevgi’nin bu haliyle devam etmesi çok zor ama hem Hakim hem de Yalnız Kurt’un ikinci sezon için şansı bulunuyor.

Yalnız Kurt, Adı Sevgi ve Hakim! atv, üç yeni dizisi için önemli bir karar arifesinde! 13

Bakalım atv yönetimi yeni sezonda bu üç iddialı dizisinin yanına yeni yapımlar mı getirecek yoksa, bu sezon istenileni tam olarak veremeyen projelerini destekleyerek mi ilerleyecek?