Ana sayfa Dizi Haberleri ATV dizisi Yalnız Kurt, duayen bir oyuncuyu beş yıl sonra ekrana döndürüyor!

ATV dizisi Yalnız Kurt, duayen bir oyuncuyu beş yıl sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinde yer eden, 2003 yılında yönettiği Kurtlar Vadisi’yle Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden birine dönüşen Osman Sınav yeni bir dizi hazırlığı içerisinde. Yönetmenin çok yakında hayata geçireceği yalnız kurt isimli dizi, beş yıldır ekranlardan uzakta olan duayen bir oyuncuyu da yeniden hayranlarıya buluşturacak.

En son iki yol önce Gel Dese Aşk dizisiyle gündeme gelen Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt ATV’de yayınlanacak. Dizinin Murat Koca ve Alper Erze’nin yer aldığı senaryo grubunun süpervizörlüğünü ise Şevket Dedelioğlu üstleniyor.

Yalnız Kurt dizisinin hikayesi Osman Sınav’ın Kurtlar Vadisi projesindekine benzer şekilde gizli küresel bir terör örgütüne karşı yapılan mücadeleyi gözle önüne serecek. Yine casusluk ve terör hikayeleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

ATV dizisi Yalnız Kurt, duayen bir oyuncuyu beş yıl sonra ekrana döndürüyor! 7

Dizinin oyuncu kadrosu için şu ana kadar iki isimle anlaşıldı. Bu isimlerden biri Cihan Ünal. Usta oyuncu 1980 yılında IV. Murad dizisinin başrolünde yer almıştı. Ünal bu dizide canlandırdığı IV. Murat karakteriyle hafızalarda yer etmişti.

Ağırlıklı olarak sinema ve tiyatro oyunlarında rol alan usta oyuncu bugüne kadar Kadın İsterse, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinin oyuncu kadrosunda da yer almıştı. Cihan Ünal en son 2017 yılında Söz dizisinde Büyük Bey karakterini canlandırmıştı. Duayen oyuncu yaklaşık beş yıl sonra Yalnız Kurt dizisiyle yine ekranlara dönüyor.

Öte yandan Yalnız Kurt için anlaşılan bir başka oyuncu da Hasan Denizyaran. 2016 yılında rol aldığı Hayat Sevince Güzel dizisi ile adını duyuran genç oyuncu son olarak Fox Tv’de yayınlanan Hayat Sevince Güzel adlı dizide rol almıştı.