Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt’un Sare’si Damla Colbay’ın yeni imajını gören hayranları şaşkına döndü!

Yalnız Kurt’un Sare’si Damla Colbay’ın yeni imajını gören hayranları şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazedesi.com / Detay – 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile düzenlenen etkinliğe katılan ve 1980’li yılların kıyafetleri ile farklı bir imaj çizen Damla Colbay, güzelliği ile göz kamaştırdı.

Yalnız Kurt isimli atv dizisinde başrolde izlediğimiz oyuncu, Sare isimli karakterle hikayenin ana merkezinde yer alıyor. Hekimoğlu isimli dizinin ardından yeni sezonda Yalnız Kurt’u tercih eden oyuncuya birçok teklif gelmişti. Osman Sınav imzalı yeni dizide Damla Colbay’ın partneri ise Hasan Denizyaran oldu.

Yalnız Kurt'un Sare'si Damla Colbay'ın yeni imajını gören hayranları şaşkına döndü! 9

Cihan Ünal’ın da yer aldığı dizinin ilk bölümleri iyi reytingler elde etmesine rağmen, son günlerde Yalnız Kurt’a yönelik bir ilgi azalması da dikkat çekiyor. Reytingler biraz düşse bile dizinin ekibi yoğun şekilde çalışıyor ve büyük bir emek veriyor.

Damla Colbay da katıldığı etkinlikte çok yoğun bir dönem geçirdiğini ve böyle bir etkinliğin ise iyi bir ara verme fırsatı olduğunu ifade etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Üniversite öğrencisi genç kadınların hayallerini gerçekleştirmek için 24 başarılı kadın podyuma çıkarak onlara destek oldu. Ünlü isimlerden kadınlar, 1940 yılından günümüze doğru farklı kıyafetlerle gecede yer aldı. Damla Colbay da 1980’li yılların kıyafetiyle defileye katıldı.

Yalnız Kurt'un Sare'si Damla Colbay'ın yeni imajını gören hayranları şaşkına döndü! 10

Oyuncu, “Bu kadar güzel kadınla birlikte böyle güzel bir işin içinde olduğum için inanılmaz mutluyum. Buradaki bütün kadın arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Damla Colbay, hiçbir şey yapmaya fırsat bulamadığını da söyledi. Oyuncu, “Dizi devam ediyor, çok yoğun bir temponun içinde böyle güzel bir organizasyon içerisinde olmak da hayatıma renk kattı. O yüzden şu anda burada olduğum için çok mutluyum” dedi.

Yalnız Kurt'un Sare'si Damla Colbay'ın yeni imajını gören hayranları şaşkına döndü! 11

Genellikle sette çalışmalara devam ettiğini, bunun dışında da sakin bir hayat tercih ettiğini anlatan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu ve keyfinin de yerinde olduğunu sözlerine ekledi.