Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt’un yıldızı Hasan Denizyaran genç yaşına rağmen baba olmak istediğini açıkladı!..

Yalnız Kurt’un yıldızı Hasan Denizyaran genç yaşına rağmen baba olmak istediğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’de yeni başlayan Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisinde ilk baş rolünü oynayan genç oyuncu Hasan Denizyaran Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj verdi.

Oyuncu, röportajda özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. ’18 yaşından beri oyunculuk yapıyorum’ diyen 28 yaşındaki oyuncu, “Benim sektörde kendimi ayrıştırmam 10 senemi aldı. Şu an Altay Kurtoğlu karakterinin hakkını verdiğimi düşünüyorum.

Çünkü sonuç olarak bir karakter senaristin, yapımcının, yönetmenin ‘brief’leriyle (açıklamalarıyla) oluşturuluyor. Ben de en iyi şekilde uyguladığıma inanıyorum, ‘Şurasında çok zorlanıyorum, bunu yapamıyorum’ dediğim bir şey olmadı” şeklinde konuştu.

Yalnız Kurt'un yıldızı Hasan Denizyaran genç yaşına rağmen baba olmak istediğini açıkladı!.. 8

Hasan Denizyaran, ’30’lu yaşlarından neler bekliyorsun?’ sorusuna ise; “Ben çocuk bekliyorum. Geç baba olmak istemiyorum. Allah bilir tabii ama 30’lu yaşlarımda baba olayım, aile kurayım istiyorum” yanıtını verdi.

Şu sıralar aşk hayatında mutlu günler yaşadığını belirten oyuncu, “Aşka hazır olmak diye bir şey var. Aşk istediğimde gerçekten yanımda olmasını istediğim biri olursa oluyor, öyle bir şey istemiyorsam herkesi uzaklaştırıyorum ve olmuyor. Yalnız kurt olmayı seviyorum. Son zamanlarda aşka hazırdım, hayatımda birini istiyordum, tam o evrede karşıma biri çıktı, güzel bir elektrik aldım ve şu an devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalnız Kurt'un yıldızı Hasan Denizyaran genç yaşına rağmen baba olmak istediğini açıkladı!.. 9

Kıskanç olduğunu ama belli etmediğini belirten oyuncu, “Eskiden çapkındım ama çapkınlığın kimseye faydası olmadığını, aslında çok yorucu bir şey olduğunu anladım. İnsanların böyle dönemleri olmalı. Bazı şeyleri deneyimleyeceksin, göreceksin ki o merak duygunu gidereceksin.

Mesela şu an evlensem asla başka bir kadına bakacağımı düşünmüyorum. Çünkü o duyguları yaşadım ve bitti. Bilmiyorum, belki ilerideki eşim bana küçükken çapkın birisi olduğum için teşekkür bile edebilir bu sebeple” açıklamasını yaptı.