Ana sayfa Dizi İzle Yamaç’a kimsenin yapamadığını küçük Öykü yaptı!Çukur 2.Sezon 31.Bölüm

Yamaç’a kimsenin yapamadığını küçük Öykü yaptı!Çukur 2.Sezon 31.Bölüm

tarafından zk zk

Show TV’nin Çukur dizisinin 2. sezon 31. bölümünde Yamaç, hastanede karşılaştığı küçük Öykü ile yaptığı konuşma, onun için bambaşka düşüncelere yol açtı.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal’ın başrolünde oynadığı dizide Yamaç, Sena ve Akşın’ı kaybetmenin ardından bunalıma girdi.

Yamaç, hastanede karşılaştığı ve Lösemi hastası olduğunu öğrendiği Öykü ile konuşmasında sarsıcı anlar yaşadı.

Öykü’nün akıllı konuşmaları üzerine kendi yaşadıklarını sorgulayan Yamaç, gözyaşları döktüğü bu konuşmayla umut etmenin önemini daha iyi anladı.

Yamaç ve Öykü’nün o duygusal konuşmasını videodan izleyebilirsiniz…

2.Sezon 31.Bölüm Özet:

Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri dönerek Yücel’i elinden kaçıracak. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek. Cumali’nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek.

Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterecek.