Ana sayfa Dizi İzle Yamanların, Yılmaz için planı! – Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm

Yamanların, Yılmaz için planı! – Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10. yeni bölümü atv ekranında izleyicilerle 15 Kasım Perşembe akşamı buluştu. Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide Bülent Polat, Selin Yenince gibi önemli isimler de rol almakta. Dizinin 10. bölümünde Züleyha öldü bildiği Yılmaz’ın yaşadığını öğrendi. Bundan sonra artık hiçbir şey Demir ve Hünkar hanım için iyi gitmeyecek. Bunun işaretleri 10. bölümde alındı.

Dizinin yeni bölümünün önemli sahneleri youtube resmi sayfasında yayınlandı. Videodan 10. bölümden önemli sahneleri izleyebilirsiniz.

Peki 10. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

“Yılmaz ölmemiş…”

Bir Zamanlar Çukurova’da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz’ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova’nın yeni ‘bey’i olarak boy gösteren Yılmaz’ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz’ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. ‘Uhuletle ve suhuletle’ ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz’ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar’ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz’ı tutamayacaklarının farkında! Demir’in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık