Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 10 Nisan Çarşamba 119. bölümde neler olacak?

Yaparsın Aşkım 10 Nisan Çarşamba 119. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 119. bölümüyle 10 Nisan Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“UNLU PİNPON” adlı oyunda yarışmacılar önlerinde bulunan 3 bardağın içinde farklı seviyelerde una gömülü olan pinpon toplarını üfleyerek, en kısa sürede çıkarmak için yarışacak. “UÇAN ADAM” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar yerden 1.5 metre yükseklikteki rampayı tırmanarak koşar ve 3.5 metre yüksekliğindeki duvara asılı olan balonu göğsüyle patlatmaya çalışır.

“BELDE BASKET” adlı oyunda ise kadın yarışmacılar, eşlerinin bellerindeki mini potaya 2 dakika boyunca en çok başarılı atışı yapmak için rekabet edecek.

“SÜRÜNGEN” adlı son oyunda ise beşgen şeklindeki parkurun içinden sürünerek geçecek olan kadın yarışmacılar, en kısa sürede iki turu tamamlamak için yarışacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 119. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 10 Nisan Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.