Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 10 Temmuz Çarşamba 140. bölümde neler olacak?

Yaparsın Aşkım 10 Temmuz Çarşamba 140. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 140. bölümüyle 10 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“DELİKLİ FRİZBİ” adlı birinci oyunda yarışmacılar bulaşık makinesinden çıkmış temiz tabakları 90 saniye boyunca fırlatarak delikten geçirmeye çalışacak.

“SIRTIMDA TAŞIRIM” adlı ikinci oyunda ise erkek yarışmacılar eşlerini sırtlarında taşıyarak 5 turu en kısa zamanda
tamamlamak için rekabet edecek. “KAFA GOLÜ” adlı final oyununda erkek yarışmacılar, eşlerinin kafalarına topları atacak, kadın yarışmacılar da bu topları kafalarıyla gole dönüştürmeye çalışacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 140. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 10 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.