Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 123. bölümüyle 1 Mayıs Çarşamba ekranda!

Yaparsın Aşkım 123. bölümüyle 1 Mayıs Çarşamba ekranda!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 123. bölümüyle 1 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“PROFİLO BULAŞIK MAKİNESİ TABAK TAŞIMA” adlı oyunda 2 dakikada en çok tabağı taşıyan yarışmacı çift oyunun galibi olacak. “ŞİŞE KALDIRMA” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar yerde yatay vaziyette duran 20 şişeyi, bir çubuğun ucunda duran halka yardımıyla kaldırmaya çalışacak. “SULU DOMİNO” adlı son oyunda ise, kadın yarışmacılar 150 saniye içerisinde en çok bardağı dizip, kusursuz bir domino oynamak için kıyasıya rekabet gösterecek.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 123. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 1 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.