Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 15 Mart Cuma 115. Bölüm 1. Fragmanı İzle!

Yaparsın Aşkım 15 Mart Cuma 115. Bölüm 1. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 115. bölümüyle 15 Mart Cuma saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“MUMYA” adlı oyunda kadın yarışmacılar eşlerini kağıt havluyla saracak ve eşini kağıt havluyla ilk kaplayan yarışmacı kazanan olacak. “ŞİŞE KALDIRMA” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar yerde yatay vaziyette duran 20 şişeyi bir çubuğun ucunda duran halka yardımıyla kaldırmak ve iddia edilen sayıda şişeyi dik vaziyete getirmek için yarışacak.

“BELDE BASKET” adlı oyunda ise yarışmacılar iki dakika içerisinde kadın yarışmacılar eşlerinin beline bağlı olan mini potaya atış yapacak. “KADEH AVI” adlı son oyunda ise 30 mermiyle 30 bardaktan en fazlasını vurup, kırmak için rekabet edecek.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 115. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 15 Mart Cuma saat 20.00’de FOX’ta.