Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 21 Temmuz Pazar 145. Bölüm fragmanı izle!

Yaparsın Aşkım 21 Temmuz Pazar 145. Bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından
evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 145. bölümüyle 21 Temmuz Pazar saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için
kıyasıya rekabete girecekler.

“DELİKLİ FRİZBİ” adlı birinci oyunda 90 saniye içerisinde en fazla tabağı deliğin arkasındaki sepette toplayan yarışmacı oyunu kazanacak.

“ANLA BENİ” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar 180 saniye içerisinde en çok kelimeyi anlatmak için ter dökecek.

“ROMANTİK KOCA” adlı yeni oyununda ise kadın yarışmacılar eşlerini yönlendirerek kendilerine meyve servisi yapmalarını sağlayacak.

“ÇİVİLEME” adlı son oyunda ise yarışmacılar bir dakika içerisinde yarı çakılmış vaziyette olan çivileri, eşlerinin iddia ettiği sayıda çakmak için yarışacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 145. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 21 Temmuz Pazar saat 20.00’de FOX’ta.