Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 27 Temmuz Cumartesi 148. bölümünde heyecan dorukta!

Yaparsın Aşkım 27 Temmuz Cumartesi 148. bölümünde heyecan dorukta!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 148. bölümüyle 27 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“HULAHOP ATMA” adlı birinci oyunda kadın yarışmacıların eşlerine doğru attıkları hulahoplardan en çoğunun içinden geçmek için yarışacak. “ÇİVİLİ KALE” adlı ikinci oyunda kadın yarışmacılar 90 saniye içinde en çok topu çivili kaleye isabet ettirmek için ter dökecek.

“UNLU PİNPON” adlı oyununda ise yarışmacılar unlu bardakları üfleyerek pinpon toplarını ardağın içinden çıkarmaya çalışacak. “OYNAK KADEH” adlı son oyunda kadın yarışmacılar 60 saniyede 50 bardaktan en çoğunu kırmak için rekabet edecek.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 148. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 27 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.