Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 9 Haziran Pazar 130. bölümde neler yaşanacak?

Yaparsın Aşkım 9 Haziran Pazar 130. bölümde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 130. bölümüyle 9 Haziran Pazar saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“ÜTÜ TİLT” adlı birinci oyunda yarışmacılar ütü masasının üzerindeki deliklere 3 bilyeyi yerleştirmek için yarışacak. “KOŞAR BASKET” adlı ikinci oyunda ise erkek yarışmacılar koşu bandı üzerindeyken eşlerinin pas attığı topları alıp, koşu bandının üç noktasında yer alan potaya basket atmak için rekabet edecek.

“UZAYAN KASA” adlı son oyunda ise kadın yarışmacılar 3 metrelik bir duvara eşlerinin iddiasına en yakın sayıda kasaları devirmeden dizmeye çalışacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 130. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 9 Haziran Pazar saat 20.00’de FOX’ta.