Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcılığa soyunan Oktay Kaynarca Birce Akalay ile buluştu! Ufukta yeni bir proje mi var?

Yapımcılığa soyunan Oktay Kaynarca Birce Akalay ile buluştu! Ufukta yeni bir proje mi var?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar rol aldığı yapımlarla hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca yapımcılığa soyundu.

Yıllar içinde birçok projede izlediğimiz, son projesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6 sezon sürmesiyle de istikrarlı bir kariyer çıkışı yapan Oktay Kaynarca, Güzel Adamlar isimli yapım şirketinde iki ortağı ile birlikte yeni projeler için yola çıktı.

Ünlü oyuncu artık sadece dizilerin başrolünde yer almayacak aynı zamanda yapımcı olarak da arka planda projelerin oluşmasına katkı sunacak. Oyuncunun yeni oluşumdaki yol arkadaşları ise Yönetmen Onur Tan ve Seyfi Şahin.

Yapımcılığa soyunan Oktay Kaynarca’nın Birce Akalay ile bir araya gelmesi ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. İki ünlü isim instagram hesaplarından beraber fotoğraf paylaşınca ikilinin hayranları da ‘Yoksa ufukta beraber bir proje mi var?’ sorusunu sordu.

Yapımcılığa soyunan Oktay Kaynarca Birce Akalay ile buluştu! Ufukta yeni bir proje mi var? 7

Ünlü ikiliyi dostlarıyla beraber yemek yedikleri mekanda yakalayan basın mensupları da aynı soruyu sordu. Ancak Kaynarca ve Akalay yaptıkları açıklamada, sadece dostlarıyla sohbet amaçlı buluştuklarını söylediler.

İki ünlü isim, instagram paylaşımlarında yer alan ‘Fırıncı kızı’ tabirinin ise 5 yıl öncesinden kalan aralarında yaptıkları bir espriye dayandığını belirttiler.

Oktay Kaynarca hem kendi giyim markası hem de yapım firması ile ilgili olarak çok çalıştığını ve yoğun olduğunu söylerken, Birce Akalay da kendi yarattığı takı koleksiyonu ile ilgilendiğini ve proje okuduğunu belirtti.