Ana sayfa Dizi Haberleri Yaprak dökümü devam ediyor! Kardeşlerim dizisinde yine ayrılık var!

Yaprak dökümü devam ediyor! Kardeşlerim dizisinde yine ayrılık var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi son aylarda birçok ayrılık yaşadı. Ancak ayrılıklar bitmedi. Dizinin bir oyuncusunun daha izleyiciye veda edeceği öğrenildi.

İkinci sezonuyla ekrana gelen Kardeşlerim dizisi her ne kadar son aylarda reytinglerinde düşüş yaşasa da sadık izleyici kitlesi onu kesinlikle bırakmıyor. Dizi, her bölümünden sonra fandomları sayesinde sosyal medyada geniş yer tutuyor.

Kardeşlerim dizisi son aylarda yaşanan oyuncu ayrılıklarıyla da gündeme geliyor. Son aylarda birkaç oyuncusu ayrılan Kardeşlerim dizisinde bir karakterin daha izleyiciye veda edeceği ortaya çıktı. Diziden ayrılacak olan oyuncu Cemile karakterine hayat veren Nilsu Yılmaz. Genç oyuncunun çok yakında ekibe veda edeceği öğrenildi.

Yaprak dökümü devam ediyor! Kardeşlerim dizisinde yine ayrılık var! 7

Cemile’nin hikayeden çıkacak olmasına sevinen izleyiciler oldu. Cemile karakterinin hikayeye hiçbir katkısı olmadığını söyleyen bazı izleyiciler Nilsu Yılmaz’ı sevdiklerini ancak Cemile karakterinden hoşlanmadıklarını dile getirdiler.

Kardeşlerim dizisinden yaklaşık bir ay önce ana karakterler Kadir ve Melisa’yı canlandıran Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılmıştı. Ardından Talya ve Mazlum karakterlerine hayat veren Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi’nin diziye veda etti.

Diziden arka arkaya bu kadar oyuncunun ayrılmasına izleyici anlam veremiyor. Bazı izleyiciler tepkilerini “senarist ne yapmaya çalışıyor” sözleriyle gösteriyor. Ancak ayrılanlar kadar hikayeye yeni katılanlarla da Kardeşlerim dizisi en çok izlenen dizilerden biri olmaya devam ediyor.