Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 13 Haziran Perşembe 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yaralı Kuşlar 13 Haziran Perşembe 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından Yaralı Kuşlar, günlük diziler kategorisinde öne çıkan bir yapım. Yaralı Kuşlar 49. Bölüm üyle 13 Haziran Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler olacak? Levent, broşu Hülya’nın sattığını öğreniyor!

Levent, broşu kimin sattığını bulmak için kararlıdır. Hülya ve Melis’in tuttuğu adamı yakalayan Levent, gerçeği öğrenmek için adamı zorla konuşturur. Meryem’e yapılan haksızlıklardan sonra gerçeklerin ortaya çıkması ve broşu Hülya’nın sattığını öğrenen Levent, durumu konaktaki herkese anlatır. Melis ise panik halindedir. Tekin’le yaptığı konuşmayı duyan Bahadır ise şok yaşar. Melis, ablasıyla yaptığı tüm planları itiraf edecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 15.45’te Kanal D’de

Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de ekrana gelmekte.

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur),