Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 19. bölüm fragmanında Tekin, Meryem’i istemeye gidecek!

Yaralı Kuşlar 19. bölüm fragmanında Tekin, Meryem’i istemeye gidecek!

tarafından ker_def

Yaralı Kuşlar günlük dizi olarak Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar’ın 19. yeni bölümü 25 Nisan Perşembe günü ekrandaki yerini alacak. Yayınlanan fragmanda Tekin, Meryem’i istemeye gidiyor!

Cemil ve Ayşe gün geçtikçe yakınlaşıyor. Hülya’nın kız kardeşi Melis ise geri dönüyor. Hırslı bir kız olan Melis’in Levent’i kimseye kaptırmaya niyeti yoktur. Meryem ise başına geleceklerden habersiz evde kendisine diktirilen elbiseyi giriyor. Tekin ise Neriman’a para veriyor ve akşama Meryem’i istemeye geleceğini söylüyor. Tekin’in kendisini istemeye geldiğini öğrenen genç kız, büyük bir şok yaşıyor. Durmuş’tan Meryem’i isteyen Tekin, amacına ulaşabilecek mi? Meryem, Tekin’le evlenmeyi kabul edecek mi? 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Diziden Detaylar:

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.