Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 5 Eylül Perşembe 104. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 5 Eylül Perşembe 104. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Yaralı Kuşlar dizisi, günlük dizi olarak hafta içi her gün izleyici ile buluşmakta. Yaralı Kuşlar 104. Bölümüyle 5 Eylül Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Meryem, konağa gidiyor!

Tekin, Levent’e ulaşmak isteyen Meryem’i evden çıkarken yakalıyor. Meryem’i karanlık bir odaya kilitleyen Tekin, Meryem’in kaçmasına fırsat vermez. Levent’le karşı karşıya gelen Tekin, Meryem üzerinden Levent’i kışkırtmaya çalışır. Meryem ise bir şekilde evden kaçmayı başarır ve konağa gider. Ablasını kapıda gören Ömer nasıl bir tepki verecek? Levent, Meryem’i görecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Senaryo: Bedirhan Toprak, Cavidan Balcı, Elif Yılmaz, Emek Fulya Tanrıkulu, Hazel Sevim Ünsal, Murat Özdemir, Münevver Yıldız

Yönetmen: Cem Tabak

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)