Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 8 Ağustos Perşembe 89. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 8 Ağustos Perşembe 89. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar 89. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Yaralı Kuşlar dizisi 89. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Levent annesine Meryem’e olan aşkını itiraf ediyor!

Levent, Meryem ve Ömer’i eve geri götürmek için Meryem’in babasının evine gidiyor. Fakat karşısında Tekin’i buluyor! İkili arasında gerginlik yaşanıyor! 

Diğer taraftan Levent, Ulviye’ye Meryem’e karşı hissettiği duygulardan bahsediyor! Sonunda hislerinden bahseden Levent’in hesap etmediği bir şey oluyor ve tüm bu konuşmaları gizlenen Melis duyuyor.  Duydukları karşısında öfkesine hakim olamayan Melis, Meryem için kötü planlar yapıyor!

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 15.45’te Kanal D’de

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)