Ana sayfa Dizi Haberleri Yaralı Kuşlar dizisi geliyor… Küçük oyuncuya hayran kalacaksınız!

Yaralı Kuşlar dizisi geliyor… Küçük oyuncuya hayran kalacaksınız!

tarafından zk zk

Kanal D’nin yeni günlük dizisi “Yaralı Kuşlar” 01 Nisan pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün izleyicisi ile buluşacak.

Dizinin tanıtımlarını izleyenler özellikle başrolde yer alan küçük oyuncuya hayran kaldı. Gelecek vaadeden minik oyuncu, Yaralı Kuşlar dizisiyle gönülleri fethetmeye hazırlanıyor!

Yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in (Emre Mete Sönmez), ablası bildiği Meryem’le (Gizem Arıkan) hayata tutunma çabasını konu alan dizinin yapımcılığını İnci Gülen Oarr, senaryo danışmanlığını Mehmet Uyar yönetmenliğini ise Cem Tabak üstleniyor.

Ekrana gelmek için gün sayan dizide Meryem ve Levent karakterlerine hayat veren Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen; Yaralı Kuşlar için şunları söyledi;

Yaralı Kuşlar dizisi geliyor... Küçük oyuncuya hayran kalacaksınız! 8

Gizem Arıkan: Bu set bana okul oldu

“Kariyerim için çok güzel bir işe adım attığımı düşünüyorum. Çok heyecanlıyım. Yaralı Kuşların bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok güzel bir senaryoya ortak olduk. İçimizden bir hikaye, herkesin kendinden bir parça bulabileceği sıcak samimi bir yapım. Burası bana ciddi anlamda okul gibi oldu. İşini çok iyi yapan bir ekiple çalışıyoruz. Yönetmenlerimiz başta olmak üzere bütün ekip gerçekten çok yardımcı oluyor. Kamera arkasında da ciddi anlamda bir emek var. Meryem’in hikayesine ortak olan bütün güzel yürekli ekibimize teşekkür ediyorum. En çok da hayatına girdiğim Meryem’e bana çok güzel duygular hissettirdiği için çok teşekkür ediyorum. Umarım bizi izleyenler de beğenirler. Güzel enerjimiz onlara da geçsin.”

Yaralı Kuşlar dizisi geliyor... Küçük oyuncuya hayran kalacaksınız! 9

Ali Yasin Özegemen: Karakterimi çok sevdim

“Tabii bütün ekip gibi ben de çok heyecanlıyım. Çok çalışıyoruz ve ekip olarak, olağanüstü güzel bir enerji var setimizde. Güzel şeyler başarabilmek için çok çabalıyoruz. Hep tabiri caizse uçarak geliyorum sete. Çünkü hikayeyi ve karakterim Levent’i çok sevdim. Yaşadığı olayları içimde hissettim. Levent benden çok daha güçlü bir adam. Yaşadığı şeyleri ben kaldıramayabilirdim. Sevdiğim işi, sevdiğim ekiple yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Umuyorum ki bu güzel enerji seyircimize de geçer. Biz “Yaralı Kuşlar”ı çok sevdik; izleyenlerin de çok seveceğini düşünüyorum. Hafta içi her gün sizlerle buluşmaktan mutluluk duyacağım.”

Yaralı Kuşlar, 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de!