Ana sayfa Dizi Haberleri Yaralı Kuşlar dizisinin Doğan’ı Sezgin Irmak’ın büyük bir yeteneği var!

Yaralı Kuşlar dizisinin Doğan’ı Sezgin Irmak’ın büyük bir yeteneği var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında hafta içi gündüz saatlerinde yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisi kısa sürede beğeni toplamıştı. Yaz ekranında da yayınlanmaya devam eden Yaralı Kuşlar, kadrosundaki ilginç isimlerle de dikkat çekmekte.

Dizide Doğan karakterini canlandıran Sezgin Irmak’ın oyunculuğun yanı sıra yazarlık yeteneği de dikkat çekiyor.

Senaryo yazarlığının yanı sıra Aşka Af Yok, Cesaret, Zehr-i Bal, (3’leme) Mühr-ü Kalp ve Sırr-ı Sevda adında beş adet kitabı bulunan Irmak, Yaralı Kuşlar ve kariyeri ile ilgili şunları söyledi;

“Tiyatroya romanlarımdaki ve senaryolarımdaki diyalogları güçlendirmek için gitmeye karar vermiştim. Yalnız ne mutlu bana ki bu yolda emeklerken başta Cem Davran olmak üzere, Yıldıray Şahinler, Bahtiyar Engin, Adil Varolgüneş ve Erkan Can gibi çok değerli hocalarım oldu. Bu serüvende çeşitli oyunlar çıkardık. Oyunculuğun yazarlığıma inanılmaz katkıları oldu. Elbette yazarlığımın da oyunculuğuma… Yaralı Kuşlar’da Doğan karakteriyle tanıştığımda inanılmaz heyecanlandım. İşini seven bir ekiple hareket ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Yaralı Kuşlar dizisinin Doğan'ı Sezgin Irmak'ın büyük bir yeteneği var! 7

Hikayesi ile izleyiciyi derinden etkileyen Yaralı Kuşlar, yeni bölümleri ile hafta içi saat 15.45’te her gün Kanal D’de.