Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisi 3. sezonunda neler yaşanacak? Merdan, Laçin ve Rafet’ten mesaj var!

Yargı dizisi 3. sezonunda neler yaşanacak? Merdan, Laçin ve Rafet’ten mesaj var!

tarafından ker_def

Yargı dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle ikinci sezonu tamamladı. Pazar akşamı dizi 63. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda etti. Dizinin üçüncü sezonu öncesinde de oyunculardan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Dizinin hikayesinde Merdan karakterini canlandıran ve yine ustalığını sergileyen Cezmi Baskın, üçüncü sezon ile ilgili hissiyatını paylaştı. Oyuncu, “Benim için geçtiğimiz sezonlar çok keyifli oldu. Teknik ekip ve prodüksiyon ekibimiz çok kibar ve çok anlayışlıydı. Seyircimizden çok iyi dönüşler aldık bu sezon için. 3.sezon için de seyircimiz çok umutlu ve heyecanlı. Umarım aynı şekilde devam eder, iyi reytinglerle yolumuza devam ederiz. Herkese selam, sevgiler…” şeklinde konuştu.

Dizinin hikayesinde Laçin karakterini canlandıran isim ise Nilgün Türksever oldu. Oyuncu da 3. yeni sezon heyecanını yaşıyor ve karakterin nerelere gideceğini merak ettiğini vurguluyor. Nilgün Türkseven, “Bu sezon benim için şahaneydi. Laçin içinse az ağlayıp, çok tedirgin olduğu bir sezondu. Umarım önümüzdeki sezon daha çok güler, daha çok tedirgin ederim” dedi.

Yargı dizisi 3. sezonunda neler yaşanacak? Merdan, Laçin ve Rafet'ten mesaj var! 8

Dizide Rafet karakterini canlandırmakta olan Müttalip Müjdeci, 3. sezonda da projenin reytinglerde zirvede yer alacağına inanıyor.

Oyuncu, “Yargı benim için muhteşem geçti, çevremden çok güzel tepkiler aldım. Herkes her bölümü sinema filmi gibi izlediğini söyledi. 3.sezonda da aynı şekilde zirveyi koruyacağını, aynı heyecanla devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Yargı dizisi 3. sezonunda neler yaşanacak? Merdan, Laçin ve Rafet'ten mesaj var! 9