Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisi 45. bölümde Pars ve Derya’nın ilişkisi gündem oldu!

Yargı dizisi 45. bölümde Pars ve Derya’nın ilişkisi gündem oldu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok izlendi.
Dizi gece boyu #yargı etiketiyle sosyal medya listelerinin üst sıralarında yer alırken, reytinglerde de yine gecenin en çok izlenen dizisi oldu. Yargı’nın dün akşam yayınlanan 45’inci bölümü tüm izleyici gruplarında çok iyi reytingler elde etti. Dizi tüm grupları ikinci sırada tamamladı.

Peki 45. bölümde neler yaşandı? Ceylin, Osman’ı yaralı bir şekilde görünce neler olduğunu ailesine sorar. Bir cevap bekleyen Ceylin’e Osman kendisini Çetin’in vurduğu yalanını söyler. Ceylin,Tolga ile birlikle Çetin’i bulmanın yollarını ararken diğer tarafta Derya Savcı ile gerilirler. Ceylin yaşanan bu gerilimin ardından operasyona dair delil bulmaya çalışırken, Ilgaz ve Eren ise Serdar’ın katili olduğunu itiraf eden kişinin yalan söyleyip suçu üzerine aldığına emin olurlar.

Osman’ın söylediği yalan sonrasında herkes ne yapacağını düşünürken Merdan serinkanlılığı ile aileyi sakinleştirmeye çalışır. Olaylardan habersiz olan Ceylin Merdan’ın mekanına giderek durumu kendisinden gizlediği için ona hesap sorar. Diğer taraftan Derya Savcı’ya karşı bir adım atmak için çiçek alıp evine giden Ceylin, dostça bir sohbet beklerken Derya’nın sohbet esnasında “Ilgaz seni bu zamana kadar kayırmış olabilir ama ben yapmam” sözleri üzerine çıldırır.

Bu olay üzerine kendisini kapıda bekleyen Tolga’ya içini döken Ceylin’in isyanı seyircilere duygu dolu anlar yaşatırken, Pınar Deniz oyunculuğuyla bir kez daha övgüleri toplamayı başardı. Dizinin devamında Ceylin ve Ilgaz’ın romantik anları seyirci tarafından büyük beğeni toplarken ertesi gün gazetelere çıkan Pars ve Derya’nın ilişki haberi olaylara bir yenisini daha ekliyor.

Ne yapacaklarını bilemeyen ikili aynı zamanda meslekleri için de endişelenirken Ilgaz’ın üstü kapalı verdiği tavsiye Pars’ın ne yapacağına dair merakı artırıyor. Diğer tarafta kurduğu plan ile Çetin’e ulaşan Ceylin, Çetin’in Osman’ı vurmadığını öğrenerek bir kez daha anne evine hesap sormaya gidiyor. Eş zamanlı olarak tesadüfen babasından Gül ve diğerlerinin de yalan ifade verdiğini anlayan Ilgaz, Merve’nin de çelişkili ifadesiyle birlikte 4 gencin cinayet saatinde nerede olduğunu araştırıyor.

Buldukları adrese giden Ilgaz ve Eren ipucu ararken, Ilgaz’ın üstü sıvayla kapatılmış kurşun izini bulması yeni bölüme dair heyecan ve gerilimi artırıyor.

Yargı heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…