Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisi 52. bölümde ölüm ilanı büyük panik yarattı

Yargı dizisi 52. bölümde ölüm ilanı büyük panik yarattı

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 52’nci bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Reytinglerde yine çok iyi sonuçlar elde eden dizi, tüm kategorilerde gecenin birincisi oldu.

Nabzın bir an olsun düşmediği bölümün finali seyirciyi derinden etkilerken yeni bölüme dair heyecanı da artırıyor. Dizi tüm reyting gruplarında birinci olurken #Yargı etiketiyle de sosyal medya listelerinin birinci sırasında yerini aldı.

Ölen gelinin davasına yönelik Ceylin’e gelen tehditlerin devamında Ilgaz’ın arabasının emniyet önünde patlatılması herkeste şok etkisi yarattı. Patlamada Pars ve Metin yaralanırken herkes onlara bir şey olacak diye büyük korku yaşadı. Derya’nın yaşadığı bu olay ona geçmiş travmalarını hatırlatırken bebeği doğurmaktan vazgeçtiğini ve Pars’a söylemeyeceğini Ceylin’e dile getirmesiyle Ceylin bir plan yaptı.

Beraber yemek yedikleri masada Derya’nın hamile olduğunu Ceylin Pars’a söyledi. Bu durum karşısında Derya kızgınlık Pars ise büyük şaşkınlık yaşadı. Patlamanın ardından devam eden tehdit mesajı üzerine Ceylin, korkusundan Ilgaz’a dosyayı devretmesi ya da kapatması için baskı yaparken Ilgaz kesinlikle bu yoldan dönmeyeceğini söyledi.

Diğer tarafta ölen gelin davasıyla Çetin’in bağını kurmaya çalışan Eren ve Ilgaz Aylin’i yeniden emniyete çağırdı. Eren ve Ilgaz Çetin’i yakalayabilmek adına Aylin’le Çetin’e tuzak kurdular. Aylin ertesi sabah Çetin’i ofise çağırdı ve Çetin geldiğinde polislerle karşılaştı.

Bölümün finalinde Ceylin’e gelen bir mesajda Metin’in ölüm ilanının olması herkese büyük panik yaşattı. Emniyete gelen bir ihbar üzerine yola düşen ekip, Metin’i yol kenarında bıçaklanmış şekilde baygın buldular. Metin hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken Defne ise elleri, ayakları ve gözleri bağlı şekilde bir arabada kaçırılıyordu.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…